Over Zeeuws Momentje

bliee da je 'ier bin

Blij dat je onze website bezoekt. Ons bedrijf is oorspronkelijk gestart als een student company op de Hogeschool Zeeland in Vlissingen. Hier begonnen wij met 9 studenten van verschillende opleidingen aan een jaar waarin we mochten leren hoe het is om een bedrijf vanaf het begin af aan helemaal op te starten. Dit was een zeer leerzaam jaar maar ook heel succesvol. Na dit jaar besloten we alles in gang te zetten om als student company een doorstart te maken naar een echt bedrijf. Dit deden we uiteindelijk met 3 van de 9 studenten. Eind 2015 was Zeeuws Momentje VOF geboren. Vervolgens zijn er 2 van de 3 uit het bedrijf gestapt zodat er sinds 2017 de eenmanszaak Zeeuws Momentje bestaat onder leiding van mij: Kevin Janse.

Net als in het jaar als student company zijn we door gegaan met het blijven ontwikkelen van typisch Zeeuwse producten met typisch Zeeuwse uitspraken erop. Door de Zeeuwse knop hierin te verwerken maakt het onze producten tot echte Zeeuwse producten. Het doel is om te komende jaren onze collectie uit te breiden maar wel onze eigen Zeeuwse stijl te behouden. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

One thought on “Over Zeeuws Momentje

  1. Hallo,
    Leuke website en leuke artikelen. Ik mis alleen contactgegevens, zoals een naam en adres. Nu is het wel heel erg afstandelijk en daardoor ook een beetje ‘eng’ om te bestellen. Ik vermoed dat de HZ-studentcompany van een ‘verre’ neef achter deze website zit, maar ook dan, of juist daarom zou het leuk zijn als dat vermoeden ook bevestigd wordt. Kortom: graag minder anoniem! Hartelijke groet en veel succes!
    Andien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *